|
|
#1 | |||
|
Bu Sözleri Kim Yutacak
![]() Adamın ilkel dediği maddeler bir bakın, anayasanın ilk 3 maddesi..Kusura bakmayın ama böyle birini kim seçerse seçsin benim Cumhurbaşkanım olamaz..Kendimden utanırım !! '' Dilimizin Türkçe olması, Türkiye Devleti'nin bir cumhuriyet olması, demokratik, laik sosyal bir hukuk devleti olması,ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olması, bayrağımızı ve milli marşımızı '' ilkellik olarak gören ve değişmesi gerektiğine inanan bir şahısı ne ben ne de Türklüğünden emin olan herkez kabul edemez cumhurbaşkanı olarak..Kimse gocunmasın kusura bakmayın..!! ( Aynı tarihte abd'nin gülünün kayıtlı ve ispatlı şöyle bir demeci daha var '' Ne Mutlu Türküm Diyene demek, bu yazıyı her yere asmak, bu ülkeye zarar verir '' ben de şöyle diyorum buna karşılık '' Ne Mutlu Türküm Diyene'' Diyemen Defolur Gider !! Konu 1Turk tarafından (26.08.07 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
#2 | ||||||
|
Ast Teğmen
|
İşte cumhurbaşkanı adayımız...
![]() ![]() :@
|
|
|
|
#3 | |||||
|
Üst Çavuş
|
'' Ne Mutlu Türküm Diyene'' Diyemeyen Defolur Gider !!
eğer bu vatanın değer verdiği ilkeleri benimseyemeyeceksen(zaten bu şüphesiz) iran yanıbaşında seni zorla tutan mı var...Cumhuriyetimize ve düşüncelerimize dil uzatmak ne senin ne de yandaşlarının HADDİNE!!!!!
"Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. " Konu kemalisturkiye tarafından (11.09.07 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir.. |
|||||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
bu insanların hiç birşeyden korkusu yok mu ya nasıl bi caresttir ki böle birşey diyor bu adamlar
?daha böle yüzlerce haber okucaz.bi dedikleri diğerini zaten tutmuyor.utansınlar kendilerinden![]() |
|||
|
|
|
#5 | ||||||
|
Ast Teğmen
|
Eğer biz bunları tek başına iktidara getirdiysek suç bizde...onlarda değil.Cesareti bizim oylarımızdan aldılar...
|
|
|
|
#6 | |||||
|
Silinecek
|
||||||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üst Çavuş |
ey akp ye oy verenler işte köşke çıkardığınız şahsiyet kanıma dokuyor arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#8 | ||||||
|
Tüm General
|
kemalist_ezgi
İKTİDARIMIZ İLE GURUR DUYALIM
Cebren ve hile ile aziz vatanın,bütün kaleleri zapt edilmiş,bütün tersanelerine girilmiş,bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şeraitten dahi elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler,hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerini siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.Millet fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. K.ATATÜRK |
||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||
|
Er
|
Konu açılalı çok zaman geçmiş,
Şimdi o maddelerdeki laikliğe saldırıyorlar ..Bakalım daha neler göreceğiz? ![]() |
|||||||
|
|
|
|
|
#10 | ||||||
|
Er
|
fazla birşey göstermeyeceğiz onları rahat bırakmamalıyız rahat bırakrsak biz bu devleti ayakta tutamayız
|
||||||
|
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|