![]() |
|
![]() |
|||||||
| Güncel Anketler Yayında olan Anketler |
| Anketimiz: Sizce Abdullah Gül anayasaya bağlı bir cumhurbaşkanı olur mu? | |||
| Evet, olur |
|
5 | 10,87% |
| Hayır, olmaz |
|
36 | 78,26% |
| Bilemiyorum |
|
5 | 10,87% |
| Katılımcı sayısı: 46. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Yöneticisi... |
Sizce Abdullah Gül anayasaya bağlı bir cumhurbaşkanı olur mu?
Abdullah Gül'den tarafsız ve anayasaya bağlı bir cumhurbaşkanı olur mu
[Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] FACEBOOK GRUP: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] FACEBOOK SAYFA: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Düşünce) [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Gündem) TWİTTER: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] Vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet, vatana ihanettir... Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||
|
Ast Teğmen
|
kemalizmin yok olması kadar zor bir ihtimal...yani imkansız...
|
|
|
|
#3 | |||
|
Gül'ü desteklediğimden değil ama bağlı olmak zorunda sonuçta anayasa bu biraz sıkar yani karşı gelmesi
|
|||
|
|
|
#4 | ||||||
|
Er
|
gulün geçmişi belli boyle bir adamın çankayaya çıkması bu ülkeyi şeriata ilk adımı attırır gül bu ülkede benim çumhurbaşkanım olamaz hadi tayyib benide çıkar vatandaşlıktan göreyim atatürkün mirası olan o koltuğa gul oturmamalı
|
||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||
|
Ast Teğmen
|
Bu ülke Akp yi seçerek zaten şeriata adım attı...lütfen youtube deki videolara bakın...Recep tayyibin söyledikleri var orada...İran gibi olmak istemiyorsak bu vatanı seviyorsak kanımızın son damlasına kadar bu ülkeyi şeriatçı vatan hainlerine karşı savunalım...
|
|
|
|
#6 | ||||||
|
Er
|
ben teorik olarak bağlı kalacağını düşünüyorum ;çünkü her istediklerini anayasaya uyduracaklar dolayısıyla o da uyacak işte bu kadar basit...RTE ne isterse o da yapacak maşa işte RTE hem başbakan hem de cumhurbaşkanı sonumuz hayır olsunn
|
||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
Abdullah GÜl Mİllİ GÖrÜŞ KÖkenlİdİr.ayrica GeÇmİŞte Laİklİk Ve TÜrklÜk İle İlgİlİ AŞaliĞici SÖzlerİ Malumdur.
GÜl Bİz Kemalİstlerİn CumhurbaŞkani DeĞİl;tarİkatlarin,Şeyhlerİn,cemaatlerİn CumhurbaŞkanidir!!!!! Ve Ben Derİm Kİ: T E K Y O L K E M A L İ S T D E V R İ M |
|||
|
|
|
#8 | ||||||
|
Ast Teğmen
|
'Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. " Mustafa Kemal Atatürk
|
|
|
|
#9 | |||||
|
Silinecek
|
foruma yeni katıdım herkese merhaba bencede olmaz
|
|||||
|