![]() |
|
![]() |
|||||||
| Güncel Anketler Yayında olan Anketler |
| Anketimiz: Sizce Abdullah Gül anayasaya bağlı bir cumhurbaşkanı olur mu? | |||
| Evet, olur |
|
5 | 10,87% |
| Hayır, olmaz |
|
36 | 78,26% |
| Bilemiyorum |
|
5 | 10,87% |
| Katılımcı sayısı: 46. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | |||||||
|
Tüm General
|
Alıntı:
evet bencede size katılıyorum hem amaclar aynı olsa bıle ben GÜL ile ERDOĞANı aynı kefeye koyamıyorum Gül en azından beyfendı olmayı becerebılıyor
Cebren ve hile ile aziz vatanın,bütün kaleleri zapt edilmiş,bütün tersanelerine girilmiş,bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şeraitten dahi elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler,hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerini siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.Millet fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. K.ATATÜRK |
|||||||
|
|
|
|
|
#12 |
|
Üst Çavuş |
olmaz olamaz arkadaşlar bir uyumlu görünmek için bütün anayasayı değiştirseler ilk üç madde var değişmeyen tek güvencemiz hepsine uysa onlara uyamaz
|
|
|
|
|
|
#13 | |||
|
bence olur ama neden? anayasa zaten şuan AKP nin tekelinde sonuçta Gül'ün pek arşı çıkacağı bir anayaa olmaz ikincisi Gül zaten maşa Tayyeap ne derse o olur. Tayyeap da zaten bir maşa Fetoş'un istediklerini yapar.Fetoş'ta zaten maşa ABD için çalışrı
![]() |
|||
|
|
|
#14 |
|
Er |
akp anayasası
abdullah gül elbette sadık kalır çünkü bu anayasa akp nin .Öylesine laiklik öylesine ulus bilinci herşey öyllesine.Mevcut kemalist düşüncenin içini boşaltıcı bu anayasada işliyorlar cemaatlerde burda terörist pkk da burda anlıyacağınız hepsi bu anayasada rahat
|
|
|
|
|
|
#15 | |||||||
|
Üst teğmen
|
Eger teni anayasa islam içerikli olursa gayet baglı olur.Ama şu anki anayasaya bağlı olması çok zor.
|
|||||||
|
|
|
|
|
#16 | |||||
|
On Başı
|
Arkadaşlar, eğri oturalım; doğru konuşalım: En az Sayın Ahmet Necdet Sezer'in tarafsızlığı kadar Sayın Abdullah Gül de tarafsız olacaktır ve anayasaya bağlı kalacaktır. Ayrıca "anayasaya tabii bağalı kalacak kalmazsa biraz sıkar." tabirinden nezaket dışı bir cümleyi sayın cumhurbaşkanı için sarf eden arkadaşa da eseflerimi sunarım. Sevsen de sevmesen de o sizin cumhurbaşkanınız. Ben Sayın Sezeri sevmezdim, ama o yine de benim cumhurbaşakanımdı.
|
|
|
|
#17 | |||
|
asla olamaz ve olmaz
|
|||
|
|
| Seçenekler | |