![]() |
|
![]() |
|||||||
| Kemalistler (Yitirdiklerimiz) Kemalizme gönül vermiş kişiler... |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
Albay |
Ermeni ırkçılığına ve Türkçülüğe karşı Devrimci Hrant!
"Hrant Dink Dünya'ya Sesleniyor"
1915'e bağlanmayın Ermeniler... Türkler, Ermenilere karşı paranoyak hisler beslemeyin... Türkler ve Ermeniler emperyalistlerin soykırımmış vs. kararlarına bağlı kalmadan barış içinde yaşamalıdır. Ermeniler de Türkleri öldürdüler.! [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] Nihat Genç bile Hrant'ı destekliyor, bu toprağın çocuğu, demokrat diyor... Lütfen dinleyin. Hrant delikanlı çocuktu. Ayrı ayrı fikirlerdendik ama anadolu çocuğuydu, öldürülmesine lanet ediyorum! Milliyetçilik kavgası aramızı bozamaz.
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki Konu deniz68ruhu tarafından (23.01.11 Saat 13:09 ) değiştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
|||
|
|
#2 |
|
Yüzbaşı |
Başlığı yanlış seçmişsin. Milliyetçilik devletin devlet olabilmesi ve toplum üzerinde otorite sağlamasının olmazsa olmaz şartlarından biridir, çağdaşlığa en uygun model olan ulus-devlet modelinin bir numaralı şartıdır.
Başlık ırkçılık olsa, daha doğru olurdu. Milliyetçilik ve ırkçılık farklı kavramlar.
Modern sıkıntıların yanı sıra, eski, köhnemiş üretim tarzlarının bitkisel yaşamlarını sürdürmelerinin mirası olan bir dizi sıkıntı, doğurdukları çağ dışı toplumsal ve siyasi ilişkilerle birlikte bizi eziyor. Yalnız yaşayanlar değil, ölüler de canımıza okuyor.Le mort saisit le vif! Karl Marx |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Albay |
Düzelttim, haklısın uyarın için sağol.
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki |
|
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|