![]() |
|
![]() |
|||||||
| Kemalist Haberler Kemalist Düşünce Hakkında Basın da yayınlana etkinlik ve haberler |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | ||
|
Albay |
Alıntı:
Alıntı:
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki |
||
|
|
|
|
|
#12 | |||||
|
Albay
|
Hiç güleceğim yoktu siteye 1-2 ay girmedim değişen hiçbir şey yok. denizruhu denen kişi hala aynı 1-2 kelime dışına çıkamıyor.
Burası çocuk parkı değil diye aylar önce söylemiştim. Bu siteyi okuyan karşıt görüşlü bir kişi burayı okuyup okuyup gülüyordur. Tavsiyem hiç kimse bu veletle laf yarışına girmesin. Bu şekilde zaman kaybedeceğine bir iki kitap okumak her zaman daha iyidir.
|
|
|
|
#13 |
|
Albay |
Ben çok değiştim, kimse girmezse girmesin yorumumu yapar çıkarım...
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki |
|
|
|
|
|
#14 | |||||
|
Er
|
Şahsen Cumhuriyet Halk Partisinde, Kemal Kılıçdaroğlu ile başlayan değişim sürecini olumlu buluyorum.
Eğer genel ve yerel seçim sonuçları, senin beklentilerini ve iktidar taleplerini karşılamıyorsa, seçmen kitlelerini arkana almak için ''kendi değerlerini korumak kaydıyla'' bir reform süreci geçirmen gerekiyor demektir. Değişime ayak uydurman gerekiyor demektir. 2002 yılından 2009 yılına kadar ki seçim sonuçları ne Chp'nin, ne de seçmenlerinin beklentilerini karşılayabildi. Çünkü; Chp, Soğuk Savaş sonrası değişen politika diline uyum sağlayamadı. Ancak Kemal Kılıçdaroğlu başlayan değişim rüzgarı ile birlikte yeni bir hava yakalandığı gibi yapılan anketlerde gösteriyor ki Chp'nin oy oranları yüzde 30'lara kadar artmıştır. Bence Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasında durulmalı ve ona bir şans vermeliyiz. |
|||||
|
|
|
| Bahadir06 Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
deniz68ruhu (19.03.11)
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|