![]() |
|
![]() |
|||||||
| Kemalist Haberler Kemalist Düşünce Hakkında Basın da yayınlana etkinlik ve haberler |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Albay |
Ulusal STKB Genel Kurul'a gidiyor!
TGB'nin de yürütme kurulunda buluınduğu Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Eğitim Vakfı, CUMOK- Cumhuriyet Okurları , Memleket Sevdalıları Derneği, Eğitim-İş Sendikası, TÜMÖD-Tüm Öğretim Elemanları Derneği, 68'liler Birliği Vakfı gibi bir çok demokratik kitle örgütünün çatısı Ulusal Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (USTKB) Genel Kurul'a gidiyor.
11 Aralık günü yapılacak genel kurulda dönem sözcüsü ve 9 kişilik yürütme kurulu yeniden seçilecek. İşte USTKB'nin çağrısı: Değerli Üyelerimiz, USTKB Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemle, 11 Aralık Cumartesi günü, saat 11.00'da Attila İlhan Kültür Merkezi'nde yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, katılımınızın ülkemiz açısından ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla. İlhan Gülek USTKB Dönem Sözcüsü -------------------------------------------------------------------------------- Adres: Meşrutiyet Cad. No: 3 Kat:2 Galatasaray ------------------------------------------------------------------------------- Gündem 1-Açılış 2- Divan Başkanlığı'nın Seçimi 3- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı 4- Raporların okunması (Çalışma-Mali) 5- İbra 6- Seçimler 7- Dilek ve Temenniler 8- Kapanış tgb.gen.tr 7 Aralık 2010
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki |
|
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|