![]() |
|
![]() |
|||||||
| Linkler Kemalist düşünce forum sitesinin kurulumda yardım eden veya dost siteler... |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||
|
Er
|
Cumhuriyet karşıtı Anti laik sayfaları toplanıp kapattırıyoruz
arkadşlar facebokta Atatürk ve laiklik karşıtı onlarca grup var bu sayfa ve grupları kapattırmak için laiktim adında sayfa kurduk şu an 7000 üzerinde üyesi var ve onlarca sayfayı kapatırdık.Ve bu sayfa sizin desteklerinizle dahda büyüycektir.
[Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] |
|||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Albay |
Bence de artık syafa kapatmamız lazım bizim de. Çünkü birçok dinci, kürtçü ve militan solcu sağcı grup kemalist siteleri kapatıyor. Biz de saldırıya geçmemeli ama kendimizi de savunmalıyız. Haklısın gruba katılıyorum. Siz de katılın.
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki |
|
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|