![]() |
|
![]() |
|||||||
| Kemalist Haberler Kemalist Düşünce Hakkında Basın da yayınlana etkinlik ve haberler |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Albay |
ADD, Kışlalı'yı Anıyor
Atatürkçü Düşünce Derneği İstanbul Avcılar Şubesi 23 Ekim 2010 Cumartesi günü saat 15.00'da büyük yazarımız ve cumhuriyetçi aydınlarımızdan Ahmet Taner Kışlalı'yı anmak için bir yürüyüş düzenliyor.
Yürüyüşün ardından yapılacak olan panelde Siyasi Cinayetler ve Hedefteki Türkiye konusu üzerine konuşulacak. ![]() Konuşmacılar: Sönmez Tarha (68'liler Birliği Vakfı Başkanı)Ümit Ülgen (ADD GYK Üyesi, Marmara Bölge Sorumlusu)
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki |
|
|
|
|
|
#2 | |||||
|
Ast Teğmen
|
anmak yüreğimizde benliğimizde yokluğu sinemizde sevgisi mazimizde ölümsüzlük büyüklük olsa gerek o büyüklükki
bize yaşama sevinci bağamsızlık özgürlük birlik mealesini antınlatıyor......... VE AYDINLATACAKTA DAİMA SONUZACA |
|||||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Albay |
Ahmet Taner Kışlalı'nın bana göre en güzel 3 sözü:
*Dinin özü iyilik yapmak, kötülükten kaçınmaktır. *Kemalizm, geçmişin bekçiliği değil geleceğin öncülüğüdür *Eğer Çiller'ler, Birdal'lar, numaracı cumhuriyetçiler demokratsa, ben demokrat değilim. Çünkü onlarla aynı sıfatı taşımaktan utanıyorum! ("Ben Demokrat Değilim" başlıklı yazısından.)
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki |
|
|
|
|
|
#4 | ||||||
|
Ast Teğmen
|
a
Alıntı:
|
||||||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Albay |
Hele ben demokrat değilim sözü çok güzel.Gerçekten bu ülkede demokrat olamayacak kim varsa her ne hikmetse demokratlığını ilan ediyor. Kemalistler de bundan faşist damgası vurularak nasibini iyi alıyor.
|
|
|
|
|
#6 | |||||
|
Ast Teğmen
|
evet deniz aynen bahsettiğin gibi ama bu gün bayağı efkarlandım duygusallığım yüz kat daha arttı heleki vurulan aydınlarımızın ülke ve millet adına çalışırlarken serseri bir kuşuna hunharca katledilişleri beni tamamıyla kahrediyor
onlar vatan millet sevdalıları onlar bizim övünç kaynaklarımız yüreklerimizde daima ölümsüz kahramanlarımız |
|||||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Albay |
Katılıyorum sana vatansever. Artık gazeteci-araştırmacı olmadan önce bu riski göze almak gerekiyor. Bakınız son günlerde Ogün denen çocuk (!) Hrant Dink gibi bir aydınımızı şehit etmesine rağmen çocuk mahkemelerinde yargılanacakmış. Ya onun ceza alması önemli değil hepsinin altında dinci, sağcı milliyetçi yasadışı ama derin devlet destekli örgütler var? Bunlarla nasıl yüzleşeceğiz biz kahretsin... Şuan hangi kemalistin can ve mal güvenliği tamdır?
|
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|