![]() |
|
![]() |
|||||||
| Kemalizm Temelleri Kemalizmin doğuşu ve kemalizn temel yapı taşları |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
üskül ' Un Kemalizm Kompleksi!!!!!!!!!!!!!!!
Hem Kemalist Hem Sosyalist olacaksın ve Kemalizm Anayasadan kalksın diyeceksin öyle mi? Zafer ÜSKÜL...SANA KİMSE BU YAŞINA KADAR "KEMALİZM SOL DĞİLDİR" HİPOTEZINI ANLATMADI GALİBA...YADA ŞAÇMALIYOR GIBİSINIZ??
|
|||
|
|
|
#2 | |||
|
Adam gaza geldi, yüzde 46'yı görünce, ama bir gün söner bu gazları.
|
|||
|
|
|
#3 | |||
|
daha nelere tanık olucaz acaba :S
adamda ne kudret atatürk 'ü bi nevi untun deme cesaretini kendinde buluo ama bu ve buna benzer insanalra kemalist gençler zamnı gelince en güsel cevabı vericek (Allah'ın izniyle ) |
|||
|
|
|
#4 |
|
Site Yöneticisi... |
biz var oldukça ATATÜRK unutulmayacaktır. Ayrıca bu ülke de ATATÜRK İlke ve devrimler anayasa geçtiği için var olmuyor. Bu ideoloji bu topraklarda kan ile yazıldığı için var oluyor.
İsterlerse anayasadan çıkarsınlar bakalım yüreklerden nasıl çıkaracaklar. Onun için sökmeleri lazım kemalist yürekleri göğsümüzden...
[Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] FACEBOOK GRUP: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] FACEBOOK SAYFA: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Düşünce) [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Gündem) TWİTTER: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] Vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet, vatana ihanettir... Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
kemalist çok güsel bi cevap vermişsin bunun üstüne söylenicek bişi bulamıyorum ..
|
|||
|
|
|
#6 | |||
|
mesela ben sosyalistim ama kemalizm elden gidiyorsa kanımın son damlasına kadar savaşacağım...
|
|||
|
|
|
#7 |
|
Albay |
Bu adam kemalizm sol değil kitabının yazarı mı?
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yüzbaşı |
tahir çalgüner değil mi bu ?
![]() eski forumda az dalga geçmiyorduk, burada göreceğimi sanmazdım ![]()
Modern sıkıntıların yanı sıra, eski, köhnemiş üretim tarzlarının bitkisel yaşamlarını sürdürmelerinin mirası olan bir dizi sıkıntı, doğurdukları çağ dışı toplumsal ve siyasi ilişkilerle birlikte bizi eziyor. Yalnız yaşayanlar değil, ölüler de canımıza okuyor.Le mort saisit le vif! Karl Marx |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yüzbaşı |
Ohooo bizi vermişti bile
![]()
Modern sıkıntıların yanı sıra, eski, köhnemiş üretim tarzlarının bitkisel yaşamlarını sürdürmelerinin mirası olan bir dizi sıkıntı, doğurdukları çağ dışı toplumsal ve siyasi ilişkilerle birlikte bizi eziyor. Yalnız yaşayanlar değil, ölüler de canımıza okuyor.Le mort saisit le vif! Karl Marx |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Albay |
Ya bu adam kim ben hala anlamadım
Braz araştırıdm da ekolojiye falan takmış galiba adam. Kemalizmle ne alakası var ki ![]()
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki |
|
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|