![]() |
|
![]() |
|||||||
| Güncel Anketler Yayında olan Anketler |
| Anketimiz: Hangi Köşe Yazarlarını Okursunuz? | |||
| Emin Çölaşan |
|
4 | 100,00% |
| Mehmet Şehirli |
|
1 | 25,00% |
| Mehmet Türker |
|
1 | 25,00% |
| Kadri Yamaç |
|
1 | 25,00% |
| Kemal Baytaş |
|
1 | 25,00% |
| Hakan Bayraktar |
|
1 | 25,00% |
| Vural Savaş |
|
3 | 75,00% |
| Yekta Güngör Özden |
|
3 | 75,00% |
| Necati Doğru |
|
1 | 25,00% |
| Ekonomi, Kültür, Dünya, Spor... |
|
1 | 25,00% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 4. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Albay |
.sözcü
hangi yazarları okursunuz sözcü de her gün?
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki |
|
|
|
|
|
#2 | |||||
|
Banned
|
Sadece Emin Çöalaşan'ı okuyorum . MEhmet ŞEhirli geçen sene Nazım Hikmet ile ilgili yazı yazdıgı için artık onu hiç sevmiyorum. Mehmet Türker de zamanında MHPyi çok eleştirdi. Necati DoĞru da sosyalist görüşlü oldugundan ben Sözcüyü pek fazla sevmiyorum açıkçası
|
|||||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Albay |
Alıntı:
Mehmet Türker tıpkı Emin Çöalan gibi her iktidarı eleştirdi ve MHP de zaten eleştirilecek bir partiydi kusura bakma ama Uğur Mumcu da sosyalist derdi kendine onu da mı sevmiyorsun. Sosyalizm toplumculuktur. komünizmle karıştırma.
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki |
|
|
|
|
|
|
#4 | |||||
|
Banned
|
Atatürk komünizm nerde görülürse başı ezilmelidir demiştir ama.
|
|||||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Albay |
Bırak bu işleri Berk. Atatürk tıpkı dini çok övmesi gibi komünizmi ve bolşevikliği de neredeyse lanetlemiş o dönemde. O dönemin şartlarında halk desteğini kazanmak amacıyla yapılmış. Bunu her lider yapar. Bu şerefsizlik de değildir acizlik de değildir. Bu bir yetenektir. Ayrıca Atatürk gibi demokrat bir insan her görüşe saygı duyar, başını ezmez.
|
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|