![]() |
|
![]() |
|||||||
| Kemalizm Temelleri Kemalizmin doğuşu ve kemalizn temel yapı taşları |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#21 | ||||
|
Alıntı:
|
||||
|
|
|
#22 | |
|
Site Yöneticisi... |
Alıntı:
Burada herkes için açık konuşacağım. kağan Bahadır'ın çok düşüncesine katılmadığımı belirtmeliyim, hatta sizin düşüncelerinizin bazı noktaları çok daha bana yakın düşünceler ama siz ne düşündüğünüzü bile toparlamaktan acizsiniz. Muhatap almayacağını belirtterek muhatap alan ve üstelik bir de bunun için yemin eden birisinden analitik bir düşünce temeline dayanan ideolojiyi taşıdığına inanmak kusura bakmayın bizler için zor oluyor. Konu hakkında yazdığınız cevapları tekrar okuyunuz. Size karşı iletilen her iletiye inatla ve mutlak bir inançla cevaplar yazmaktan geri kalmıyorsunuz. Üstelik bu yazılarınızın temeli yukarıda belirttiğim gibi analitikliği asla içermediğinden psikolojik bir travmadan öteye gidemiyor ne yazık ki; sizin yerinizde olsam ideolojimi önce kendi çizgime oturturum. bu siteden sizin gibi düşünmeyen insanların yanlış söyledikleri de oldu; kusura bakmayın isim vereceğim. Örneğin Türk Devrimi; che'nin Nutuğu okumadığını iddia ettiğini hatırlıyorum. Konu hakkında bir kaç mesaj sonra herkes gerçekleri öğrendi kimse olayı sanki bir inat olayı imiş gibi algılamadı. Aynı şekilde bu forumda çok kişiden düşüncelerimi 180 derece değiştirecek şeyler öğrendim, olayı hiç bir zaman iddiaya getirmedim. Sonuç itibariyle siz fikrinizi anlatırsınız; karşınızdakine müspet ve menfi deliller sunarsınız; düşüncenizin temelini o konuya bağlı kalmak şartı ile ileri sürersiniz ve en sonunda fikirlerinizin aslında bir hiç olduğunu anladığınızda (Kaypakkaya olayı gibi) geri çekilmelisiniz. Bir bilim adamının en büyük özelliği; yılardır sürdürdüğü düşüncesini çüreten gerçekleri bile kabul etmesidir. Sizde ne yazık ki bunun yerine sıra arkadaşının kaleminin inatla kendisinin olduğunu iddia eden bir ilkokul talebesi edası var. Burada size söylediklerimi isterseniz dinlersiniz, isterseniz dinlemezsiniz ama ben Türk Eğitim sisteminin bir prof. mertebesindeki bir şahsiyetine nasihat vermeyi bırakın; ondan öğrenmem gereken çok şeyler olduğunu düşünen birisiyimdir. Bu nedenle ben prof Ahmet Bey ile değil; torunu ile konuştuğumu varsaymayı tercih ediyorum. Aksi takdirde bir prof'a ilkokul talebesi gibi davranmak gerçeğini söylemekten kendimi men ederim. Bilmem anlatabildim mi?
[Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] FACEBOOK GRUP: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] FACEBOOK SAYFA: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Düşünce) [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Gündem) TWİTTER: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] Vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet, vatana ihanettir... Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
|
#23 | ||||||||
|
Albay
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() Alıntı:
|
||||||||
|
|
|
|
|
#24 |
|
Site Yöneticisi... |
Tabi ki sonuçta amacımız inatlaşmak değil bir şeyler öğrenmek ise; herkes bazen şapkasını önüne eğip; düşünecektir. Aynı şeyler benim bir çok kere başıma geldi yanlış bildiğim çok konuyu düzelttim. Ancak olayları fikir telakkisinden çok; fikirsel cenge dönüştürmenin ne anlamı var...
[Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] FACEBOOK GRUP: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] FACEBOOK SAYFA: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Düşünce) [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Gündem) TWİTTER: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] Vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet, vatana ihanettir... Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Albay |
Mesela ben de Ezgi Ablamın özel harekatçılarla ilgili dediğini ynlış anlamışım ben onları faşist zannettim aslında sağcı da olsalar PKK'ya karşı savaşanlarmış. Onun sayesinde ben de bunu öğrendim.
![]()
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki |
|
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|