Geri git   Kemalist Düşünce Forumu, kemalist sistem, ideolojik paylaşım platformu / Anketler / Güncel Anketler
Facebook

Güncel Anketler Yayında olan Anketler

Anketimiz: Kemalist Haber Portalı Açılsın mı
Evet; açılsın (ara sıra girer bakarım) 0 0%
Evet; açılsın (Ancak ben giremem) 0 0%
Evet, açılsın (eğer görev verilirse yaparım) 3 100,00%
Hayır açılmasın; 0 0%
Katılımcı sayısı: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 24.05.10, 16:04   #1
kemalist
Site Yöneticisi...

kemalist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1
Tesekkür: 57
80 Mesajina 95 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 10 kemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond repute
kemalist - MSN üzeri Mesaj gönder kemalist isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Kemalist Haber Sitesi

Yaz dönemi içinde kemalist haberler için yeni bir site yapma projemiz var. Siz üyelerimizinde fikirlerini almak istiyoruz.

site sadece kemalist haberlerle ilgili olacak; zamanla büyüdükçe bazı kemalist derneklerin haberlerini yayınlayacabileceğiz, diye düşünüyorum.

Görev almak isteyen arkadaşlar ne yapabileceklerini yazarlarsa; (yazarlık, editörlük vb) iyi olur.
FACEBOOK SAYFA: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Düşünce)
[Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Gündem)
TWİTTER: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...]

Vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet, vatana ihanettir...

Mustafa Kemal ATATÜRK
kemalist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.10, 18:05   #2
Kagan_Bahadir
Kıdemli Üst Çavuş

Kagan_Bahadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1119
Tesekkür: 0
1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 3 Kagan_Bahadir is on a distinguished road
İhtiyaç olursa destek veririm.
Elimizde cumhuriyet fenerleri
Yılmamak gerek, yorulmamak gerek

Kağan Bahadır
Kagan_Bahadir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.10, 18:29   #3
Türk Devrimi
Albay

Türk Devrimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 651
Tesekkür: 54
50 Mesajina 62 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 5 Türk Devrimi is on a distinguished road
Elimden ne geliyorsa desteğe hazırım.
Türk Devrimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.10, 21:23   #4
kemalist
Site Yöneticisi...

Tecrübe Puanı: 10 kemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond repute
kemalist - MSN üzeri Mesaj gönder kemalist isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Teşekkür ederim. Ben çalışmalara başladım. Haziran sonu gibi yayına girer; bazı dernekler (başta ADD olmak üzere) onların haberlerini de yayınlamayı planlıyorum. Yani günlük haber gibi değil de, sadece kemalist haberler...
FACEBOOK SAYFA: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Düşünce)
[Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Gündem)
TWİTTER: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...]

Mustafa Kemal ATATÜRK
Alt 24.05.10, 22:28   #5
Türk Devrimi
Albay

Türk Devrimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 651
Tesekkür: 54
50 Mesajina 62 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 5 Türk Devrimi is on a distinguished road
Alıntı:
kemalist´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ederim. Ben çalışmalara başladım. Haziran sonu gibi yayına girer; bazı dernekler (başta ADD olmak üzere) onların haberlerini de yayınlamayı planlıyorum. Yani günlük haber gibi değil de, sadece kemalist haberler...
Ben sizin site yapma ve geliştirme konusunda yeterince bilgi sahibi olduğunuza eminim ama şunu 2. kez tekrar etmek istiyorum. Bu sitenin ziyaretçi sayısını arttırmanın birçok yolu var, sitede binlerce başlık var bunları google'da üst sıralara taşımak için eklentiler kurulamaz mı? Hani 100-200 başlık olsa bu kadar ziyaretçi normal ama sitede tamı tamına 5.700 konu ve 17.800 mesaj var...
Türk Devrimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.10, 23:01   #6
kemalist
Site Yöneticisi...

Alıntı:
Türk Devrimi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben sizin site yapma ve geliştirme konusunda yeterince bilgi sahibi olduğunuza eminim ama şunu 2. kez tekrar etmek istiyorum. Bu sitenin ziyaretçi sayısını arttırmanın birçok yolu var, sitede binlerce başlık var bunları google'da üst sıralara taşımak için eklentiler kurulamaz mı? Hani 100-200 başlık olsa bu kadar ziyaretçi normal ama sitede tamı tamına 5.700 konu ve 17.800 mesaj var...
Kemalist Düşünce sitesi proxy bir sunucunun ardında yayınlandığı için SEO vb uygulamaları yapamıyoruz. Siteyi VPS 2008 R2 sunucuya almayı düşündük ama mysql bağlantıları sorun olacak ve belki de çok şeyi kaybedeceğiz. Kaldı ki; zaten google ve diğer arama motorlarında eski bir site olduğumuz için çok kelimede ön sıralarda çıkıyoruz. İyi de request var... Çok yerde reklam teklifi bile aldım ama tabi bize uygun kaçmaz.

Eğer bu kemalisthaber sitesi olursa; işte oradan alacağımız linkler Rank'ımızı arttıracaktır. Amacım tüm kemalist organizasyonların haberlerini tek yerden vermek... Tabi kemalistdusunce.com baş sırada olacak... Böylece kemalistleri bir tek sitede birleştirebilirim diyorum. Olursa işte o zaman SEO'ya da ihtiyacımız kalmaz. Site ziyaretçi sayısı da artar ki; şu son sıralar artışta...

Mustafa Kemal ATATÜRK
Alt 24.05.10, 23:29   #7
Prof.Dr.Ahmet

Üye No:
Ben yazın yazlığa gidiyorum torunumla (uğur deniz yaşayan) o bana yardımcı olur ben de destek olurum sonuna kadar Ahmet Bey...
Alt 31.05.10, 11:22   #8
Fikriye
Tüm General

Fikriye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 279
Tesekkür: 31
19 Mesajina 20 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 8 Fikriye is on a distinguished road
Her zamanki gibi güzel düşünmüşsün abi.. Sınavı atlattıktan sonra ben de çalışırım... Ama bu ara pek giremiyorum foruma 26 haziranda son bulacak umarım
Cebren ve hile ile aziz vatanın,bütün kaleleri zapt edilmiş,bütün tersanelerine girilmiş,bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şeraitten dahi elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler,hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerini siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.Millet fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
K.ATATÜRK
Fikriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil