![]() |
|
![]() |
|||||||
| Atatürk için söylenenler Ulu Önderimiz için söylenen ve yazılan bazı yazı ve sözler |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||
|
Kıdemli Üst Çavuş
|
Atatürk Hakkında İlginç Bir Yazı
Bu yazıyı, internet paylaşım sitelerinde Atatürk adına grup açıp kendi ideolojilerini pazarlayan bir siteden aldım.
1937 Meclis açılış konuşması ile ilgili bir yorum... Ben anlatmaktan bıktım, onlar anlamamakta ısrar ediyorlar. Buyrun yorum sizin... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E KAFİR DİYEN ,BİZLERE DE ATAPUTÇU DİYEN AHMAKLAR SİZE SESLENİYORUM. ATATÜRK ÜN ŞU MECLİS KONUŞMASINI DİLİNİZE DOLAYIP KAPI KAPI GEZİYORSUNUZ YA ''ATATÜRK KAFİR ''DİR DİYE.. BE ÖKÜZLER.. .ELİNİZ DE DE BİR VİDEO VAR YA! Atatürk'ten, bu denli nefret etmeniz, ona bu kadar düşman olmanız cahilliğinizin yanın da ahmaklıktır da.... paylaştığım resime bakın lütfen; Şu resimdeki söze dikkat edin; "Fakat bu prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır." noktalama işaretlerine pek aldırış edilmemiş anlaşılan takıldığınız bu cümlede bu da Türkçeye ne kadar ''önem'' verdiğinizi kanıtlıyor bizlere ,şimdi doğrusunu okuyalım mı..? "Fakat bu prensipleri, gökten indiği sanılan, (VİRGÜL) kitapların dogmalarıyla asla bir tutmamalıdır." Bir de böyle okuyun cümleyi. İşte Atatürk te böyle okuyor bu cümleyi. Kitapların dogmalığından değil; kitaplardan çıkarılan saçma ve uçuk dogmalardan bahsediyor.... ŞİMDİ CAN ALICI SORUYU SORUYORUM ''ATATÜRK'E KAFİR'' DİYEN ÖKÜZLERE...!!! Kur'an gökten kitap halinde mi inmiştir yoksa vahiy ile peygambere gelip kitap haline mi getirilmiştir? ÇÜNKÜ; İncil ve Tevrat'ın gökten kitap olarak indiği kabul edilir de.(inançlara saygılıyız) Atatürk Kuran' ı daha nasıl övebilir di! be Allahın yobazları... işte sizler de kuranın gökten indiğini sandığınız için bu söze takıldığınız din düşmanı cahiller... Mustafa Kemal ATATÜRK TÜM YAŞAMI BOYUNCA kesinlikle dinlere karşı bir tutum sergilememiştir. Aksine; dinlere hizmet ederek, Türk Milleti'ne daha refah bir yaşama alanı sunmuştur. Bu mükemmel bir zekadır. Laiklik ilkesini hiçbir şekilde bertaraf etmeden devletin üniter yapısının ilim ve mantığa dayandığını HER ZAMAN vurgulamıştır.. İŞTE, sizin gibiler bu sözü öyle çarptırır ki sözün içeriğindeki anlamına değil.dine küfretti mi diye bakılır. ZATEN BİZLER DE SİZE BUNDAN DOLAYI YOBAZ DİYORUZ YA..!. (ALINTIDIR)
|
|
| Kagan_Bahadir Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
kemalist (26.09.10)
|
|
|
#2 | |||||
|
Albay
|
"Dogma" ne demektir ve ne algılıyosunuz diye sormak lazım bu yobazlara. Dinin dogma olduğunu söylemek islama hakaret değildir. İslam dinide her din gibi dogmadır ve gerçektende gökten indiği sanılmaktadır. Atatürk genel olarak o konuşmada, siyasetimizi din kitaplarına göre belirlemiyoruz diyor. Gelde bunu o yobazlara anlat...
Dogma: Belli bir konuda ileri sürülen bir görüşün sorgulanamaz, tartışılamaz gerçek olarak kabul edilmesi. |
|||||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
O videoyu ben de gördüm. Tam bir rezillik, yobazlar hiçbir şey anlamıyorlar. Biraz düşünmeye ihtiyaç duymuyorlar. Onlar eski günleri istiyorlar. Emperyalizmi, islamizmi, şeriatçılığı istiyorlar. Yazık!..
|
|||
|
|
|
#4 |
|
Site Yöneticisi... |
Bak bu konuyu daha ilk defa görüyorum... Bunu böyle yorumlayanlar acaba tarih 2 kitabında "Muhammet'in koyduğu esasların toplu olduğu kitaba kuran denir" cümlesi için ne diyorlar acaba; resmen kepazelik ya...
Buna inanacak kadar akli dengesini kaybetmiş insanlar var mı, ya da Türkçe bilmeyenlere mi yutturuyorlar acaba...
[Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] FACEBOOK GRUP: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] FACEBOOK SAYFA: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Düşünce) [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Gündem) TWİTTER: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] Vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet, vatana ihanettir... Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
| kemalist Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
deniz68ruhu (26.09.10)
|
|
|
#5 | |
|
Albay |
Alıntı:
![]()
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki |
|
|
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|