Warning: Illegal offset type in \includes\functions_post_thanks.php on line 141
Sol Mu Sağ Mi - Kemalist Düşünce Forumu, kemalist sistem, ideolojik paylaşım platformu

Geri git   Kemalist Düşünce Forumu, kemalist sistem, ideolojik paylaşım platformu / Anketler / Güncel Anketler
Facebook

Güncel Anketler Yayında olan Anketler

Anketimiz: SOLCU MUSUN SAĞCI MISIN ?
SOL 6 60,00%
SAĞ 1 10,00%
Hiç biri 3 30,00%
Katılımcı sayısı: 10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 16.04.10, 22:37   #1
ugur deniz yasayan

Üye No:
Sol Mu Sağ Mi

Hangisi Solcu Musun Sağcimisin

Konu ugur deniz yasayan tarafından (22.04.10 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir..
Alt 17.04.10, 21:15   #2
Türk Devrimi
Albay

Türk Devrimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 651
Tesekkür: 54
50 Mesajina 62 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 5 Türk Devrimi is on a distinguished road
Hiçbiri. Ne sol ne de sağ, yaşasın Kemalizm diyorum. Ne dincilik ve liberalizm'den ibaret olan sağcılığı ne de komünistlerin millet olma bilincini yok sayan düşünceleri ve vatansızlığı ile kirletilmiş olan solu kabul etmiyorum. Ancak illa ki bir tarafı seçecek olsam, Türk solu - Ulusal sol derim. Hem anket saçma olmuş. Sağcıyım diyen çıkmaz bu sitede...
Türk Devrimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Türk Devrimi Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
Kuva-yiMilliye (22.01.12)
Alt 17.04.10, 21:21   #3
ugur deniz yasayan

Üye No:
bence komünistlere vatansız deme . vatanseverler çok komünistlerde. insan sevgileri de en az bizim kadar yani hümanistler. kesinlikle sol. ayrıca anket saçma değil sağ diyen de çıkabilir neden olmasın ki çoğu sağcı kemalizmi sağ biliyor mesela MHPliler. Haksız mıyım buarada oy vermediniz neden ?..
Alt 17.04.10, 21:38   #4
Türk Devrimi
Albay

Benim Atam diyorki "Türkiye cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk milleti denir."

Komünistler ne diyor peki? Atatürk'ün Kürtleri dışlayıcı hiçbir düşüncesi olmamasına hatta onları Türk milleti'nin içinde kabul etmesine rağmen şunu diyorlar: Hayır, Türkiye'yi Türklerle Kürtler beraber kurdu...

Başka söze gerek yoktur. Kemalistlerle Komünistler bu sitedeki 1-2 kişinin düşüncelerinin aksine düşmandır, düşman olmalıdır. Ben hiçbir zaman Komünizm'in materyalist felsefesine veya herkesin emeğine göre ücret alması, eşit olması vs. bunlara karşı olmadım. Bunlar fikirdir ve gerekirse üstünde tartışabiliriz.

Komünistlere vatansız deme demişsin ya... Komünistlerin vatanı olmadığını marx söylüyor ben değil.
Alt 18.04.10, 15:04   #5
kemalist
Site Yöneticisi...

kemalist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1
Tesekkür: 57
80 Mesajina 95 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 10 kemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond repute
kemalist - MSN üzeri Mesaj gönder kemalist isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Anketi değiştirdim. Bir de hiçbir ekledim ve oyumu ona verdim...
FACEBOOK SAYFA: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Düşünce)
[Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Gündem)
TWİTTER: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...]

Vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet, vatana ihanettir...

Mustafa Kemal ATATÜRK
kemalist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.04.10, 21:29   #6
ugur deniz yasayan

Üye No:
Alıntı:
kemalist´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben tüm cumhuriyet ve sözcü yazarları ve tüm kemalist aydınlar gibi SOLCUYUM ve bence ne sağcıyım ne solcuyum diyen kemalistler sırf şimdiki liboş (siz komünist diyosunuz) takımı yüzünden sol diyemiyosunuz aslında çok haklısınız hak vermemek ayıp olur ama onları görmezden gelirsek mutlaka bir görüşümüzün olması gerekir.Biz devrimciyiz tabiki de SOL BAŞKA OLAMAZ ZATEN

Alıntı:
Matt´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim Atam diyorki "Türkiye cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk milleti denir."

Komünistler ne diyor peki? Atatürk'ün Kürtleri dışlayıcı hiçbir düşüncesi olmamasına hatta onları Türk milleti'nin içinde kabul etmesine rağmen şunu diyorlar: Hayır, Türkiye'yi Türklerle Kürtler beraber kurdu...

Başka söze gerek yoktur. Kemalistlerle Komünistler bu sitedeki 1-2 kişinin düşüncelerinin aksine düşmandır, düşman olmalıdır. Ben hiçbir zaman Komünizm'in materyalist felsefesine veya herkesin emeğine göre ücret alması, eşit olması vs. bunlara karşı olmadım. Bunlar fikirdir ve gerekirse üstünde tartışabiliriz.

Komünistlere vatansız deme demişsin ya... Komünistlerin vatanı olmadığını marx söylüyor ben değil.
bence komünist olmak için marx olmak gerekmez kardeş bu söz de denizin (gezmiş)

Konu ugur deniz yasayan tarafından (18.04.10 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ard arda mesaj gönderemezsiniz.
Alt 20.04.10, 01:54   #7
Türk Devrimi
Albay

Alıntı:
ugur deniz yasayan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben tüm cumhuriyet ve sözcü yazarları ve tüm kemalist aydınlar gibi SOLCUYUM ve bence ne sağcıyım ne solcuyum diyen kemalistler sırf şimdiki liboş (siz komünist diyosunuz) takımı yüzünden sol diyemiyosunuz aslında çok haklısınız hak vermemek ayıp olur ama onları görmezden gelirsek mutlaka bir görüşümüzün olması gerekir.Biz devrimciyiz tabiki de SOL BAŞKA OLAMAZ ZATEN
Sen Sözcü'de yazan Emin Çölaşan gibi gerçek vatansever Kemalist birinin ağzından ne zaman solcuyum dediğini duydun? Ben hergün Sözcü gazetesi okurum daha 1 kere bile görmedim solcuyum dediklerini. Atatürkçüyüz, Ulusalcıyız derler hep.

Solcu olunacaksa, bilinen sol'a hayır, Türk solu-Ulusal sol'a evet!

Alıntı:
kemalist´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynı düşüncedeyiz ve bunu duyduğuma gerçekten sevindim. Ancak sebebini merak ediyorum. Sizin "ne sağ ne sol" demenizin sebebi nedir?

Konu Türk Devrimi tarafından (20.04.10 Saat 01:55 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ard arda mesaj gönderemezsiniz.
Alt 20.04.10, 18:59   #8
kemalist
Site Yöneticisi...

kemalist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1
Tesekkür: 57
80 Mesajina 95 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 10 kemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond repute
kemalist - MSN üzeri Mesaj gönder kemalist isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
Matt´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen Sözcü'de yazan Emin Çölaşan gibi gerçek vatansever Kemalist birinin ağzından ne zaman solcuyum dediğini duydun? Ben hergün Sözcü gazetesi okurum daha 1 kere bile görmedim solcuyum dediklerini. Atatürkçüyüz, Ulusalcıyız derler hep.

Solcu olunacaksa, bilinen sol'a hayır, Türk solu-Ulusal sol'a evet!

Aynı düşüncedeyiz ve bunu duyduğuma gerçekten sevindim. Ancak sebebini merak ediyorum. Sizin "ne sağ ne sol" demenizin sebebi nedir?
Kemalist olmam desem bir şey ifade eder mi?
FACEBOOK SAYFA: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Düşünce)
[Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Gündem)
TWİTTER: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...]

Vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet, vatana ihanettir...

Mustafa Kemal ATATÜRK
kemalist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.10, 16:38   #9
ULUS
Er

ULUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1452
Tesekkür: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0 ULUS is on a distinguished road
Kemalizm demek ne sağ'dır ne de Sol'dur

Vatan'ını sevendir Kemalist olmak Atatürk düşüncesinden şaşmamaktır Kemalist olmak
Alt 22.04.10, 20:26   #10
ugur deniz yasayan

Üye No:
Alıntı:
ULUS´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kemalizm demek ne sağ'dır ne de Sol'dur

Vatan'ını sevendir Kemalist olmak Atatürk düşüncesinden şaşmamaktır Kemalist olmak
Evet haklısınız bu hafta fikirlerim değişti. KEmalizm demek haklı ve vatansever olanı savunmaktır. Mesela deniz gezmiş solcuydu kemalistler de o dönemde solcu oldu ama şimdi solcu değiliz sağcı hiç olamayız atatürkçyüz mhp ve chpliyiz çünkü ülkesinin bölünmez bütünlüğünü savunuyorlar yani kemalizm ne soldur ne sağdır. kemalizmin içinde sol vardır o da milliyetçi soldur ama önemli olan vatanseverliktir bu yüzden haklsınız yaşasın kemalizm yaşasın ulusal-sol
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil