![]() |
|
![]() |
|||||||
| Güncel Anketler Yayında olan Anketler |
| Anketimiz: Hangi Gazeteyi Okuyorsunuz | |||
| SÖZCÜ |
|
6 | 75,00% |
| Cumhuriyet |
|
7 | 87,50% |
| Milliyet |
|
1 | 12,50% |
| Hürriyet |
|
1 | 12,50% |
| BirGün |
|
4 | 50,00% |
| VATAN |
|
3 | 37,50% |
| YeniÇAĞ |
|
4 | 50,00% |
| Referans |
|
0 | 0% |
| Taraf |
|
0 | 0% |
| Zaman |
|
0 | 0% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
Hangi gazeteyi okuyorsunuz ?
birden çok şık işaretleyebilirsiniz kemalistler
Konu ugur deniz yasayan tarafından (09.04.10 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
#2 | |||
|
Demek ki bu sitedeki arkadaşlar; Cumhuriyet,Sözcü,Vatan,Birgün ve Yeniçağ okuyor. Çok ilginç ve çok güzel. Birgün sosyalist; YeniÇağ türkçü. Farklı düşüncelerin olması çok güzel.
|
|||
|
|
|
#3 | |||||
|
Albay
|
En başta Sözcü, sonra Cumhuriyet ve Yeniçağ.
Yeniçağ'ın ırkçı bir yanı benim takip ettiğim kadarıyla yok. Yeniçağ'ın Milliyetçi duruşunu ve Sözcü'nün Kemalist oluşunu seviyorum. |
|||||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
Yeniçağ gazetesinin siyasi duruşunu ve kimlerin yönettiğini aşağıya yazacağım. Ben bazı yazarlarını seviyorum. Bazıları kemalist, bazıları solcu onları okuyorum. Ama bazen türkçüler de yazıyor onlara çok nefret duyuyorum nedense çünkü gericiler.
Buyrun... "Yeniçağ Gazetesi, 2002 yılında "Türkiye Türklerindir" ve "Dünyayı Türkçe Okuyun" sloganlarıyla yayın hayatına başlamıştır. Güncel, dış haber, ekonomi, spor, medya, eğitim, tarih ve kitap, kültür, televizyon ve din bölümleri olan günlük olarak yayınlanan siyasi bir gazetedir. Atatürkçü, milliyetçi bir çizgiyle yayın yapan bir gazetedir ve iktidara karşı olmasıyla bilinir. Günlük trajı ortalama 54.668'dir." Bence Atatürkçü değil, ama yinede güzel bir gazete ve muhalif... |
|||
|
|
|
#5 | ||||||
|
Albay
|
Alıntı:
|
||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
Evet haklısın ama gerçekten Sözcü' de Mehmet Şehirli' yi hiç sevmem ama gazeteye Atatürkçü demekten de vazgeçmem ama YENİÇAĞ gazetesinin bazı yazarları Atatürkçüdür. Gazete değildir.
|
|||
|
|
|
#7 | |||||||
|
Er
|
Katılıyorum.Yeniçağ gazetesinde Atatürkçü yazarlar var.Cumhuriyet gazetesi bunların içinde kesinlikle en iyi.Ama arkasından da Hürriyet,Milliyet ve Vatan gelir....
|
|||||||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Albay |
Alıntı:
cumhuriyet gazetesi gerçekten bir efsane . ben bu konuda Türk Devrimi gibi düşünüyorum. biriki yazarkötü diye hulki cevizoğlunu ve rauf denktaşı görmemezlik edemeyiz.
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki |
|
|
|
|
|
|
#9 | ||||||
|
Albay
|
Alıntı:
Eğer bu gazete referandum'a "hayır" diyorsa, kürt açılımına karşıysa, akp'ye her şartta muhalif oluyorsa, Atatürk'e hiçbir ülkücüde göremeyeceğimiz kadar bağlıysa, Gerisi "lâf-ı güzâf"tır. |
||||||
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Albay |
Alıntı:
BirGün okyanların olması çok güzel. Sosyalistler de var demek ki.
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki Konu deniz68ruhu tarafından (18.07.10 Saat 02:44 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ard arda mesaj gönderemezsiniz. |
|
|
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|