![]() |
|
![]() |
|||||||
| Atatürk için söylenenler Ulu Önderimiz için söylenen ve yazılan bazı yazı ve sözler |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | |||
|
Anlamadım? Beni tehdit mi ediyorsun? Şahsıma mesaj atıldı, üstelik bayağı bir dille. Cevap verme hakkımı kullanamayacağımı mı söylüyorsun? Sen burayı kafana göre yönetiyorsun sanırım. Elinden geleni ardına koymayacaksın o halde!
|
|||
|
|
|
#12 | ||||||
|
Yarbay
|
Kendi kafama göre yönetmiş olsaydım coktan atılmıştın
|
|
|
|
#13 |
|
Site Yöneticisi... |
"Psikopat" sözcüğü kaldırıldı. Hakaret etmeye hakkımız yok.
Ancak şunu iyi bilin ki; burada kimse forumu kendi kafasına yönetmiyor. buna bende dahilim; mod arkadaşlarımda dahil. Burada hakaret etmediğiniz; düşüncelerini empoze etmeye çalışmadığınız sürece herkes fikrini söyleyebilir.
[Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] FACEBOOK GRUP: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] FACEBOOK SAYFA: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Düşünce) [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Gündem) TWİTTER: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] Vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet, vatana ihanettir... Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
bunlar devlet görevi idi biraz oku be direniş . devletin apoyu yakalmasının bir parçası yağcılıkla yumuşatılmış operasyon korkuyu azaltmak için
|
|||
|
|
|
#15 | |||||
|
Albay
|
||||||
|
|
|
|
|
#16 | |||
|
gerekli videoyu koydum izle-öğren-özür dile ve gel!!!
|
|||
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|