|
|
#1 | ||||||
|
Er
|
|KeMaLiSTLeRiN RaDYoSu|
Merhaba DostLar...
Bir Kaç arkadaş Toplandık Ve Bir projeye İmza Attık.. SAĞımıza Baktık Yalan ! Sol'umuz Baktık VaTaN ...Ne Yapalım Dedik,Hep FaşistLer Bürümüş İnterneti,Forumlar Açıyorlar,Radyolar Kuruyorlar Kendi Hallerinde Bilgi ediniyor Paylaşım Sunuyorlar ! Bizim Onlardan Ne Eksigimiz var ? -Hiç Bir Şey... O zaman Bir Radyoda Biz kuralım Dedik Ve Kurduk ! Biz üstümüze Düşen Vazifeyi Yaptık,Sıra Kimde ? Tabii Sizde ! Solcuların,Ulusalcıların,Kemalistlerin Kıssacası Kendini ATATURK'E ve Türkiye Cumhuriyetine Adayan Herkes İçin Yaptığımız [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] isimli Radyomuz Bu aksam Yayına Başlayacaktır... Yayını şu andan itibaren Winamptan dinlemek isteyenler [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] Tıklayıp Yayına Katılabilirler... ''Kemalizm En Büyük Sosyal Devrimdir '' ![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kıdemli Üst Çavuş |
Hayırlı olsun arkadaşlar....Tam destek güzelliklerin yanındayım...
|
|
|
#3 | ||||||
|
Tüm General
|
Teşekkür ederiz...
Cebren ve hile ile aziz vatanın,bütün kaleleri zapt edilmiş,bütün tersanelerine girilmiş,bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şeraitten dahi elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler,hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerini siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.Millet fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. K.ATATÜRK |
||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||
|
Tüm General
|
Yalnız ben radyoyu açamıyorum acaba bir sorun mu var?
Cebren ve hile ile aziz vatanın,bütün kaleleri zapt edilmiş,bütün tersanelerine girilmiş,bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şeraitten dahi elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler,hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerini siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.Millet fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. K.ATATÜRK |
||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
ben de açamadım olsun yinede tanıtım yazın çok iyi soL u belirtmen güzel olmuş
|
|||
|