![]() |
|
![]() |
|||||||
| Kemalizm Temelleri Kemalizmin doğuşu ve kemalizn temel yapı taşları |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | |||
|
Ben De Ama Deniz Baykal Da Kemalisttir
|
|||
|
|
|
#12 | |||
|
arkadaşlar yapmayın 68 kuşağında kemalizm mi vardı orada önemli olan sosyalizmdi.
|
|||
|
|
|
#13 |
|
Site Yöneticisi... |
68 kuşağı dediğimiz olgu dünuyayı kapsayan bir olgudur. Küba vb sosyalist ülkelerde önemli olan sosyalizmdi. Ancak Türkiye'de 68 kuşaklığı sadece sosyalizme dayanmadı. Aynı zamanda kemalizme dayandı bunun için Deniz Gezmiş'in aydınlık dergisine verdiği röportajı okuyunuz.
[Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] FACEBOOK GRUP: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] FACEBOOK SAYFA: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Düşünce) [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Gündem) TWİTTER: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] Vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet, vatana ihanettir... Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
Biliyorum sayın Ahmet Bey, 68 kuşağı Atatürkçü ve Solcu bir kuşaktı hepsini yaşadım. Zaten yanlış yazmışım. 80'li kuşakta Atatürkçülükten uzak bir sol(!) oluştu değil mi?..
|
|||
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|