Geri git   Kemalist Düşünce Forumu, kemalist sistem, ideolojik paylaşım platformu / Anketler / Güncel Anketler
Facebook

Güncel Anketler Yayında olan Anketler

Anketimiz: Sizce Kürt sorunu nasıl çözülür?
Devlet-Halk ilişkisinin düzeltilmesiyle 10 47,62%
Kürtlere özerklik verilmesiyle 0 0%
Kürtlerin asimile edilmesiyle 3 14,29%
Sınır ötesi operasyonlarla 1 4,76%
Devlet tarzının değişmesiyle(DEVRİM) 7 33,33%
Katılımcı sayısı: 21. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 01.11.08, 11:29   #1
Hakan_k

Üye No:
Sizce Kürt sorunu nasıl çözülür?

Sizce Kürt sorunu nasıl çözülür??
Alt 01.11.08, 13:41   #2
Fikriye
Tüm General

Fikriye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 279
Tesekkür: 31
19 Mesajina 20 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 8 Fikriye is on a distinguished road
Devlet- halk ilişkisinin düzeltilmesiyle ki bu da yeni bir iktidar, yeni bir zihniyet demek...
Cebren ve hile ile aziz vatanın,bütün kaleleri zapt edilmiş,bütün tersanelerine girilmiş,bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şeraitten dahi elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler,hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerini siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.Millet fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
K.ATATÜRK
Fikriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.08, 14:10   #3
Hakan_k

Üye No:
Katılıyorum artık devletin halkı ezmemesi gerekiyor. devlet Halkı ezmezse halkta devletini baştacı yapar. Bakın batıya herkes devleti ülkesi için çalışıyor...
Alt 01.11.08, 18:36   #4
Venceremos
Kıdemli Üst Çavuş

Venceremos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 640
Tesekkür: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 4 Venceremos is on a distinguished road
kesinlikle yenibir yönetim şekline geçilmelidir ulusalcı faşizm anlayışı hiçbir zaman kürt sorununu çözemez ayrıca sadece kürt halkıdeğil türk halkıda burjuvanın önünde ezilmektedir bu kapitalist düzeni yıkıp sosyalizme geçmeliyiz

Tek Yol Sosyalist İktidar
Turkiye'deki olaylari yakindan izliyorum. Umarim ve dilerim ki, sizin oradaki Kurt Hareketi, Yankee'nin (ABD'nin) petrol bekcisi olmaz.Ancak, gordugum kadariyla bunlar ABD'ye bagimli, ABD'nin konrolunde hareket ediyorlar. Kurtlerin hareketi bagimsizlik degil, ABD'ye bagimliliktir.
Fidel Castro

bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz!
Trocki
Venceremos isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.08, 18:48   #5
Hakan_k

Üye No:
Katılıyorum...
Alt 02.11.08, 20:07   #6
Hakan_k

Üye No:
Başka kimse katılmayacaksa anketi kapatalım...
Alt 03.11.08, 01:08   #7
kemalist
Site Yöneticisi...

kemalist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1
Tesekkür: 57
80 Mesajina 95 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 10 kemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond reputekemalist has a reputation beyond repute
kemalist - MSN üzeri Mesaj gönder kemalist isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
bence şimdilik kapatma önemli olan konuya olan katılım değil, güncelliktir. Şu anda da Türkiye Cumhuriyetinin en önemli konusu terör...
FACEBOOK SAYFA: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Düşünce)
[Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] (Kemalist Gündem)
TWİTTER: [Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...]

Vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet, vatana ihanettir...

Mustafa Kemal ATATÜRK
kemalist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.11.08, 17:07   #8
Hakan_k

Üye No:
Tamam hakılsın.
Alt 06.11.08, 02:04   #9
SEMİH54

Üye No:
0-25 yaş arası bütün kürtler pkk lıdır.
25-40 yaş arası kürtlerin tamamı pkk lıdır..
40-60 yaş arası kürtlerin çoğunluğu pkk lıdır.
böyle yazdığım için bu sitede kafatasçı oldum..
kafatasçılığın alasını şimdi yapıyorum...
en iyi kürt ölü kürttür.. tamam mı gerilla...
Alt 06.11.08, 11:53   #10
Hakan_k

Üye No:
Alıntı:
SEMİH54´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
0-25 yaş arası bütün kürtler pkk lıdır.
25-40 yaş arası kürtlerin tamamı pkk lıdır..
40-60 yaş arası kürtlerin çoğunluğu pkk lıdır.
böyle yazdığım için bu sitede kafatasçı oldum..
kafatasçılığın alasını şimdi yapıyorum...
en iyi kürt ölü kürttür.. tamam mı gerilla...
1-Ben Kürt değilim beni o yönden vurmaya çalışma!!!
2-Her yerde gerilla nickimden dolayı pekakalı muamelesi görüyorum. Gerilla enternasyonal bir kavramdır!!!...
3-Sen ülkücüler gibi bir milliyetçi söylem içindesin. Halbuki Atatürk milliyetçiliği:"Ne mutlu Türk'üm diyene." 'dir. "Ne mutlu Türk olana değil!!!!...."....
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil