![]() |
|
![]() |
|||||||
| Linkler Kemalist düşünce forum sitesinin kurulumda yardım eden veya dost siteler... |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||
|
Er
|
Türk Milleti'nin Sitesi
[Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] Tüm hakları yüce Türk Milleti'ne ait olan Atatürkçü bir sitedir. Tüm dostları sitemize davet eder. Kemalist Düşünce Demokratik Paylaşım Platformunun tam destek arkasında olduğumuzu bildiririz. Atatürkçüler, inertnet ortamıda olmak üzere her alanda birlik ve beraberlik içinde bulunmalı, dahili ve harici düşmanlarla sırt sırta vererek savaşmalıdır. Saygılarımla
|
|||||
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
Ne şimdi bu istiklal mahkemelerini mi övüyorsun bize?
|
|||
|
|
|
#3 | ||||||
|
Tüm General
|
Lütfen şu siteye girmeden önce bir ne var ne yok diye bir bakın sonra verecekseniz link verin bu tarz durumlarda artık çok sinirleniyorum forum kurallarını okusanız bile yeterli siteye bakınmayı geçtim!
Cebren ve hile ile aziz vatanın,bütün kaleleri zapt edilmiş,bütün tersanelerine girilmiş,bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şeraitten dahi elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler,hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerini siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.Millet fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. K.ATATÜRK |
||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
Evet verdiği sitede pek iç açıcı değil...
|
|||
|
|
|
#5 | |||
|
bence güzel ama
1- istiklal mahkemesi nedir? 2-atatürkçü düşünce derneğiyle aynı şablonu var çok özenti ![]() yinede emeğine sağlık ne diyim... Konu ugur deniz yasayan tarafından (05.04.10 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ard arda mesaj gönderemezsiniz. |
|||
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|