![]() |
|
![]() |
|||||||
| Linkler Kemalist düşünce forum sitesinin kurulumda yardım eden veya dost siteler... |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||
|
Kıdemli Üst Çavuş
|
[Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] sitemizi yeni açmış bulunmaktayız eğlenceye dayalı bir site olsada politika spor edebiyat gibi konularda vardır
hepinizi beklerim ...
Turkiye'deki olaylari yakindan izliyorum. Umarim ve dilerim ki, sizin oradaki Kurt Hareketi, Yankee'nin (ABD'nin) petrol bekcisi olmaz.Ancak, gordugum kadariyla bunlar ABD'ye bagimli, ABD'nin konrolunde hareket ediyorlar. Kurtlerin hareketi bagimsizlik degil, ABD'ye bagimliliktir. Fidel Castro bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Trocki |
||||||
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
arkadas sıte acılırken ustte acılan reklamlar oldukca ılgıncmıs
![]() |
|||
|
|
|
#3 | ||||||
|
Kıdemli Üst Çavuş
|
kardeş onu ben koymuyorum bedava olunca site
altta ve üstte reklam oluyor inş paralı sitemide alacam ama şuan için bu siteyle çok uraşıyorum ilgilendiğin için çok teşekkürler
Turkiye'deki olaylari yakindan izliyorum. Umarim ve dilerim ki, sizin oradaki Kurt Hareketi, Yankee'nin (ABD'nin) petrol bekcisi olmaz.Ancak, gordugum kadariyla bunlar ABD'ye bagimli, ABD'nin konrolunde hareket ediyorlar. Kurtlerin hareketi bagimsizlik degil, ABD'ye bagimliliktir. Fidel Castro bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Trocki |
||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
sıte guzel gozukuyo bol sans sana bende mod luk yaptıgım ıcın bılıyorum bu ısın zorlugunu
|
|||
|
|
|
#5 | ||||||
|
Yüzbaşı
|
guzrl ama da çalışılması lazım...xD
![]() |
||||||