|
|
#31 | |||
|
Bir kere ağır ol ben şerefsiz demedim sen bana hiçbir şeyde yardımcı olacak kapasiteye sahip değilsin....
|
|||
|
|
|
#32 | |||||||
|
Yarbay
|
Alıntı:
|
|
|
|
#33 | |||
|
BURDAN BÜTÜN ÜYELERİ UYARIYORUM ŞAHSIMA , DİĞER ÜYELERE YA DA KONULARA KÜFRE VARAN HAKARET EDENLERİN UYARMADAN BANLARIM!!!!!!:mad
|
|||
|
|
|
#34 | |||||
|
Çavuş
|
keşke herkes fikirlerini görüşlerini doğru yanlıs farketmez tatlı bir dille anlatsa da böyle saçma sapan gerginliklere gerek kalmasa..
|
|||||
|
|
|
|
|
#35 | |||
|
Evet aynen öyle Kemalist denilen insanlar düzgün insanlardır. Olmayanlar kendini belli ediyor küfürlerle vs...
|
|||
|
|
|
#36 | ||||||
|
Tüm General
|
Küfür olmadığı taktirde de banlanılmaz sanırım, ?
![]()
Cebren ve hile ile aziz vatanın,bütün kaleleri zapt edilmiş,bütün tersanelerine girilmiş,bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şeraitten dahi elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler,hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerini siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.Millet fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. K.ATATÜRK |
||||||
|
|
|
|
|
#37 | |||
|
Uğur mumcu sosyalistti.kemalist herkes sosyalisttir.birçok kitabı kemalizm birçok kitabı sosyalizm üzerinde.hepsini okuyamadım ama çok heyecan verici süper kitaplar.yaşasın sosyalist-kemalist UĞUR MUMCU |
|||
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|