![]() |
|
![]() |
|||||||
| Linkler Kemalist düşünce forum sitesinin kurulumda yardım eden veya dost siteler... |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | ||||||
|
Er
|
siteniz sağ bloktaki reklamlar bölümüne eklenmiştir.
|
||||||
|
|
|
|
|
#12 | |||||
|
Teğmen
|
banner ne demek ya?
|
|
|
|
|
#13 | ||||||
|
Tüm General
|
Teşekkür ediyorum yalnız eklemeden sitenin adresini bana özel mesajla atabilr misiniz?
Banner konusu şimdilik kalsın daha sonra gerekli kişilerle konuştuğum zaman olur. Şuanda ben yapamıyorum. Teşekkürler
Cebren ve hile ile aziz vatanın,bütün kaleleri zapt edilmiş,bütün tersanelerine girilmiş,bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şeraitten dahi elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler,hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerini siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.Millet fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. K.ATATÜRK |
||||||
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
benim sitemi de dost sitelere ekleyin arkadaşlar ben de dostunuzum sonuçta
![]() |
|||
|
|
|
#15 | ||||||
|
Tüm General
|
Aslında bu sitelerin güncellenmesine bir ara bakalım... Dost sitelerimiz belki de kapandı haberimiz yok=(
Cebren ve hile ile aziz vatanın,bütün kaleleri zapt edilmiş,bütün tersanelerine girilmiş,bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şeraitten dahi elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler,hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerini siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.Millet fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. K.ATATÜRK |
||||||
|
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|