|
|
#31 | |
|
Albay |
Alıntı:
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki |
|
|
|
|
|
#32 | |||||
|
Kıdemli Üst Çavuş
|
Sağol kardeşim...Bazı firiklerin oturması belirli bir süreç ve deneyim gerektirir.Yazdıklarımın herzaman arkasındayım,sonuna kadar savunurum. Sokaklara çıkıp,bağımsızlık uğruna yürüyeceğimiz günler yakındır.O zamana gelmeden birlik ve beraberliği sağlamalıyız.
|
|
|
#33 |
|
Albay |
Bence de ama örgüt kuramayız var olan örgütlere girmeli ve çalışmalıyız.
TGB'ye girelim ilk önce kim var.?
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki |
|
|
|
|
#34 | |||||||
|
Tüm General
|
Alıntı:
Cebren ve hile ile aziz vatanın,bütün kaleleri zapt edilmiş,bütün tersanelerine girilmiş,bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şeraitten dahi elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler,hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerini siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.Millet fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. K.ATATÜRK |
|||||||
|
|
|
|
#35 | ||||||
|
Kıdemli Üst Çavuş
|
Alıntı:
Tam olarak ne anlatmak istedğini çözemedim ama "iç savaş" kelimesi çok yanlış. Yurdumun tüm kuruluşları emperyalist ülkelere peşkeş çekilmişken,tüm kadrolar şeriatçılar tarafınadn ele geçirilmişken,yargı bağımsızlığı bitirilmeye çalışılırken bağımsızlık uğruna yürümek iç savaş oluyor.Benim söylemek istediğim akp hükümetinin son kozlarını oynadığı ve asıl amaçlarının yakında resmi olarak açıklanacağıdır.Bu olay gerçekleştiğinde bağımsızlık için yürüşler yapmayıpta ne yapacağız?
|
|
|
#36 | |||||||
|
Tüm General
|
Alıntı:
Cebren ve hile ile aziz vatanın,bütün kaleleri zapt edilmiş,bütün tersanelerine girilmiş,bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şeraitten dahi elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler,hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerini siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.Millet fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. K.ATATÜRK |
|||||||
|
|
|
|
#37 | ||||||
|
Albay
|
Alıntı:
|
||||||
|
|
|
|
#38 | |||||
|
Kıdemli Üst Çavuş
|
Kusura bakma Ezgi, ben yanlış anlamışım.
|
|
|
#39 | |
|
Albay |
Ben de Ezgi'nin dediğini yanlış anlamıştım zaten sonra da bunu belirttim niye olay bu kadar büyüyor ki atlantis'in ne suçu var ayrıca o bağımsızlık uğruna diyor ve Deniz Gemziş'in başlığına yazıyor yani konuyu hiç okumayan da kuşkulanmaz ama Ezgi Abla sen Türk-Kürt kavgasının altına yazmıştın ben de yanlış anladım. Çoğu kişi de anlayabilirdi. Özür dilerim dedim ya..
Alıntı:
TGB iyi çalışıyor mesela ama yetersiz değil mi?
Fikirler; zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! Mustafa Kemal Atatürk Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemlidir. Josep Stalin Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim. Ernesto Che Guevara Bırakın dünyadaki bütün inançların rahipleri dünya ötesindeki cenneti anlata dursunlar, biz insan için cenneti yeryüzünde inşa edeceğiz! Lev Troçki Konu deniz68ruhu tarafından (29.07.10 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ard arda mesaj gönderemezsiniz. |
|
|
|
|
|
#40 | |||||||
|
Tüm General
|
Alıntı:
ayrıca özürü yeni diledin ''dedim ya gereksiz''
|||||||
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|