![]() |
|
![]() |
|||||||
| Kemalizm Temelleri Kemalizmin doğuşu ve kemalizn temel yapı taşları |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | |||
|
KEMALİZM TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN İDEOLOJİSİDİR.
Bu kelimeyi anayasadan çıkartmak, ne meclisi nede anayasa mahkemesini ilgilendirir.Eşyanın tabiatına uygun olarak devrim ve kan ile kazanılmış bir ideoloji ancak aynı şekilde değişir!!!! |
|||
|
|
|
#12 | ||||||
|
Uzman Çavuş
|
bence emin çölaşan haklı hemen istifa etmemeli eğer bu kadar erken olursa o parti daha kötü niyetlilerin eline geçebilir ortalık biraz durulmalı ve en geç bir sene içinde istifa etmeli deniz baykal erken karar alınmamalı
|
||||||
|
|
|
|
|
#13 | |||||
|
On Başı
|
gerçekten de doğru yazmış çölaşanı destekliyorum. chp'ye oy vermemek için takla atan zihniyeti de biliyorum. Bu zihniyet tarihin her sayfasında kendini göstermiştir.
yıl 1954(seçim sonrası) -Oyunu neye verdin? -Ne olacak DP'ye bastım -Yapma be, sen icraatlardan pek memnun değildin. -Sağır İsmet'e mi vereceğim. Onu da gördük her şeye karne çıkarttı. -İyi o zaman sen bilirsin. Bu zihniyet sohbet ederken şikayet eder ama içinden şikayet ettiği partinin taraftarıdır. Sonra kendisiyle aklınca çelişmemesi için partinin genel başkanına çamur atar. yıl 2007(seçim sonrası) -Oyunu neye verdin? -Neye olacak AKP'ye -Yapma be bundan bir hafta önce AKP'yi bana şikayet etmedin mi? -Sen kime verdin? -Ben CHP'ye tabi ki. -Baykal o partiden gitmediği sürece o partiye oy vermem ben. -Neden nesi var Baykal'ın? -Nesi olacak her şeye bir kulp buluyor. Her şeye yırtınıyor biraz içinden muhalefet yapsa... -Valla abi adam yapsa bir türlü yapmasa bir türlü sen şuna CHP'yi sevmiyorum desene. Gerçekten de tablo bu. Ben Baykal'ı severim. Dürüst, tahsilli adamdır. Ama CHP'yi yenilenmesi lazım. Bu yalnızca genel başkanlıkla olmaz. CHP'ye kemalist gençlerin üye olması gerekir. Ki Baykal iki defa istifa etti zamanında ama partinin oy potansiyeli daha çok düştü. Baykal en azından kemik oyu muhafaza ediyor. bu arada bu diyaloglar gerçek olmuştur. Konu atatürk-inönü2050 tarafından (15.06.09 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ard arda mesaj gönderemezsiniz. |
|||||
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
Yeni Parti Kurmanin Hiç Anlami Yokki
|
|||
|