![]() |
|
![]() |
|||||||
| Atatürk İle İlgili Diğer Bilgiler Mustafa Kemal ATATÜRK ile ilgili diğer bilgi, görüş ve düşünceler |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | ||||||
|
Tüm General
|
''Doktorları Atatürk'ü iyileştirmek için ellerinden geleni yapmışlardı...''
Ellerinden geleni de tartışmak gerekir...
Cebren ve hile ile aziz vatanın,bütün kaleleri zapt edilmiş,bütün tersanelerine girilmiş,bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şeraitten dahi elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler,hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerini siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.Millet fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. K.ATATÜRK |
||||||
|
|
|
|
|
#12 | |||
|
Ellerinden geleni yaptılar ama vücudunda beliren kızarıklıkları karınca ısırığı sanabilecek kadar aptallardı. Esasen Atatürk'ün çevresini saran bu dalkavuklar topluluğu bugün içinde bulunduğumuz karanlıklar Türkiye'sine nasıl geldiğimizin ipuçlarından biridir. Tarih ender olarak Atatürk gibi dahiler çıkarır. Çevresindeki yağdanlıklardan da anlıyoruz ki O'nu korumayı bile başaracak bir zeka bir bile o tarihte var olamadı. Ne acı...
|
|||
|
|
|
#13 | ||||||
|
Kıdemli Üst Çavuş
|
atatürk ün siroz hastası olduğuna inanıyorum zaten fotoğraflarda falan da bunu anlamak kolay dersenizki öldürüldü bende size sorarım hastalığı geç tanımlanmış doktorların hastalığı 2. devresinde bulduk 3. devresinde ölüm dediği bir kişiyi neden öldürsünler. yani bence siroz illa bir suçlu arıyorsak bu hastalığı geç teşhis eden doktorlarda olmalıdır hepimiz kırmızı karınca vb gibi olayları bilioruz
|
||||||
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
Hedefteki Adam atatürk nasıl öldürüldü
bence bu kitabı okuyun çok güzel ve yazar iddialı ve kızgın... ![]() |
|||
|
|
|
#15 | |||||
|
Albay
|
Ben inanmam böyle şeylere. Bu başlıktaki yazıyı okumadım bile ama daha önce bununla ilgili bir kitap okudum merak ettiğim için ama hiçbiri doğru gelmedi. Atatürk'ü o dönemde kimse öldüremezdi, öldürmedi de. Atatürk'ün öldürülmediğine bir kanıtta 1937'den sonraki resimleridir. O yıllardan sonra çekilmiş resimlerinde yüz ifadesinden bile hastalandığı belli oluyor. Ancak doktorların tedavi etme sırasında hataları vardır derseniz bu doğru olabilir ve tartışılır.
|
|||||
|
|
|
|
|
#16 | ||||
|
Alıntı:
yanlış teşhis yanlış tedavi bence ![]() |
||||