![]() |
|
![]() |
|||||||
| Haber Arşivi Daha önce yayınlanmış haberlerin ulaşım adresi |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | ||||||
|
Yüzbaşı
|
ya ak partı kapanırsa qorunurkıı oylar mhp ye:S
|
||||||
|
|
|
|
|
#12 | |||||
|
Üst teğmen
|
akp kapanmicak .yanlış anlamayın kapanıcak ama farklı bir partiyle farklı bir isimle gelir değişen bişey olmaz
|
|
|
|
#13 | ||||||
|
Tüm General
|
Ya arkadaşlar herhalde hıç haber okumuyoruz partı kapatmak cozum değil!! kapandğı an yenısı hazır dtp nın de akp nın de hazır adlarından sembollerıne kadar herseylerı hazır kapansa da kapanmasa da değişen hıcbırsey olmaycak
Cebren ve hile ile aziz vatanın,bütün kaleleri zapt edilmiş,bütün tersanelerine girilmiş,bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şeraitten dahi elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler,hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerini siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.Millet fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. K.ATATÜRK |
||||||
|
|
|
|
|
#14 | |||||
|
Üst Çavuş
|
ewt ece birne bişi olduğu zaman ötekinn bi yerlerine bişi oluyo ve onlarda karışıo hatırlarsınız akp kapanıyodu ya mhp nin moraller çok bozulmıuştu çünkü onlar bi bütündü bu olayda onlarda çok etkileneceğ için çok kötü olmuşları mhp de ama bende mhp li olarak bu konuya biraz üzülmüştüm aslında ama akpye snir oluyorum yaaaaaaa
neden blmoum ama öle işte |
|||||
|
|
|
|
|
#15 | |||
|
MHP türban konusunda da cumhurbaşkanı meselesinde de AKP ile aynı kadafadır. Zaten kemalistler iki partinin de ne olduğunu iyi biliyor.
|
|||
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|