![]() |
|
![]() |
|||||||
| Linkler Kemalist düşünce forum sitesinin kurulumda yardım eden veya dost siteler... |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||
|
Er
|
Yerel Seçim Anketi
[Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...] yerel seçim anketi sen de katıl...
|
|||||
|
|
|
|
|
#2 | |||||||
|
Albay
|
[Üye Olmadan veya Giriş Yapmadan Linkleri Göremezsiniz Üyelik İçin Tıklayınız...]
|
|
|
|
#3 | ||||||
|
Uzman Çavuş
|
Keşke anket sonuçların da ki gibi çıksa
![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||
|
Tüm General
|
Evet yolda gidiyoruz, çay içiyoruz haliyle bu muhabbet oluyor akp kazanır mı? Her kesimden insanla konuşuyorum kimse akp ye vermem diyor peki nerden gelıyor b yüde 46 anlayamıyorum açıkçası
![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Site Yöneticisi... |
Öbür taraftan gelip oy kullanıyorlar. Eeee dindar adamlar normaldir ölü insanların oy kullanmaları...
|
|
|
#6 | ||||||
|
Üst teğmen
|
Ankaraya baktım murat karayalçın önde gidiyor...Geçen günde gazeteye bakmıştım %40 i.melih göcek %25 murat karayalcın dı nasıl iş anlamadım ki.Sanırım internete kullanıcılarının büyük bir kısmını sol görüşlüler oluşturuyor
![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#7 | ||||||
|
Yarbay
|
Zaten Akp'ye oy veren kesim biraz azmek gibi olacak ama cahil kesim. İnternetten haberi olmaması cok dogal. Onlar arastırmayan okumayan insanlar onlar sadece gaza gelir.
|
|
|
|
#8 | |||
|
||||
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|